Betina Bugge

3. oktober 2021

KONTAKT betina ELLER FIND YDERLIGERE INFORMATION HER

kandidat for Venstre
E-mail: betina@furcamping.dk
Telefon: 2818 4520om betina

Betina Bugge
Råkildevej 6, 7884 Fur

Beskæftigelse: Selvstændig

Hvem er jeg

Jeg hedder Betina Bugge  er 50 år og er tilflytter til kommunen for 12 år siden, jeg driver Fur camping sammen med min mand Brian og vi har 2 børn på 26 og 31 år samt 2 børnebørn. 

Jeg har siddet i byrådet i 2 perioder, i Erhverv og arbejdsmarkedet udvalget, Sundhed Social og Forebyggelses udvalget. Øudvalget , frivilligehedscentret og landsbyudvalget.

 Det er fantastisk at bo i en kommune hvor der er så stort et sammenhold ,som tydeligt kan ses ude i de små landsbysamfund og nu også i skive by. Når man ser på alle de boger båret projekter der er lavet rundt om. Det er helt fantastiks og noget vi godt kan være stolte af.


 Jeg mener det er vigtigt vi har en decentral kommune på mange områder, da det giver liv der hvor vi bor og lever, det er ikke alt afgørende ,hvor mange vi bor hvor, men hvordan vi lever og udnytter vores muligheder der hvor vi er. Og det er vi gode til.

Sol og vind skal deles lige hvor det gør mening.

Det er vigtigt at vi bevarer og udbygger vores sundheds hus  i Skive ,så vi kan genoptræne så mange boger hjemme i Skive kommune som muligt ,nærhed er vigtigt. Vi skal kunne få taget en blodprøve på sundhedshuset eller ved egen læge frem for at skulle kører til Viborg.


Jeg er også formand i Skive Vand hvilket jeg er meget glad for, vi skal fejre indvilgelsen af Glattrup Bæk projektet den 6/10. 

For at rense og forsinke regnvandet fra området fra Bårupvej, kasernen og mod øst mod Dommerby er der etableret 4 regnvandsbassiner her gennem Glattrup Bæk området.

Sammen med Skive kommune har Skive Vand valgt at “ombygge” området i Glattrup Bæk, så det giver mere værdi for beboerne i området. Nyd området.

Jo jo man lærer noget hen af vejen som politiker , overløb, transport af spildevand , separatkloakering osv. 

Jeg er glad og stolt af at bor i Skive kommune og det budskab vil jeg gerne dele.

mærkesager

  • Decentral kommune 
  • Godt familie og børne liv for alle
  • Job og uddannelse til alle der vil
  • Bevare og udbygge vores sundhedshus