En Venstre-mand i løvens hule

11. november 2017

Af Christian Vad Holm

Jeg var fredag eftermiddag til et velbesøgt foredrag og møde om en bedre natur i Danmark og Skive Kommune arrangeret af Enhedslisten, Alternativet og SF i Skive. 
Det var et interessant foredrag af den landskendte miljøjournalist og forfatter Kjeld Hansen. Jeg er absolut ikke enig med ham i alt, og jeg har, som Venstre-mand, også en anden indgangsvinkel til miljø- og naturdebatten end ham og de rød-grønne partier. Men målet om en bedre og mere mangfoldig natur og et ønske om at sætte landskabsplanlægning på dagsordenen deler jeg til fulde.
Jeg kan blive den stemme i den borgerlige lejr, der vil være med til at indlede et samarbejde mellem alle partier, landbruget og foreninger om at skabe en bedre og mere artsrig natur i Skive Kommune, hvor der fortsat skal være plads til en effektiv landbrugsproduktion, som er så vigtig for vores egn. 
Tak til arrangørerne og de rød-grønne kandidater for et godt arrangement med en god stemning.
I øvrigt kan jeg ikke lade være med at fortælle, at det var tydeligt at opleve, at nogle af tilhørerne nok ikke lige havde forventet at se en Venstre-trøje i forsamlingen - jeg ved godt, hvordan realiteterne er, men helt ærligt; miljø, natur og landskabspolitik burde være et fælles anliggende for alle partier!


Christian Vad Holm
Byrådskandidat for Venstre

Kontaktinformation:
Adresse: Ulkærvej 35, Nr. Søby, 7840 Højslev
Mail: christian@stemholm.nu

Telefon: 30 82 30 01 / 31 56 51 29

Læs mere om Christian her