Er det nu smart?

12. oktober 2017

Af Jørgen Christensen

Dagen inden Skive listen så sit lys, med massiv omtale i artikel i Skive Folkeblad, havde jeg et læserbrev i avisen med overskriften ”Lidt mere handling og begejstring”. I indlægget nævnte jeg også, at ”der snakkes for meget og handles for lidt”.

Det viser sig nu at Skive listen, ikke bare spidskandidaten, men også flere andre fra listen, har taget mit budskab til sig, som Skive listens slogan. Jeg er ikke så lidt smigret.

Forskellen er bare, at min betragtning ikke skal opfattes generelt på udviklingen i Skive by og kommunen som helhed, men på helt specifikke områder. Jeg har i mine efterhånden 3 indlæg konkret peget på områder, hvor vi kan forbedre Skive Bys image og byens visuelle fremtoning. Indtil videre har jeg ikke set konkrete bud på tiltag overhovedet fra Skive listens kandidater.

Så derfor, kære borger i Skive by, hvis I ønsker mere handling kan I med sindsro stemme på en kandidat fra Venstre eller gerne undertegnede, nr. 10 på Venstres liste, som også ønsker handling og har en række konkrete bud.

Skive listen sammenligner udviklingen i Skive med udviklingen i Holstebro, Viborg og Herning. Hensigten er tilsyneladende at dokumentere listens berettigelse, og at det går dårligt i Skive i forhold til disse 3 byer. Er det nu også en fair sammenligning? Hvis man brændende ønsker ”at tale Skive ned” er sammenligningen eminent. Skive by har 20.000 indbyggere, Holstebro og Viborg hver 35.000 og Herning 47.000.

Lad os nu være realistiske, vi indhenter næppe Viborg, selvom Skive listen får plads i Byrådet. Gid det var så vel, men mindre kan nok også gøre det.

Tænk, hvis en Viborg liste gik til valg på kritik af udviklingen i Viborg og sammenlignede med udviklingen i Århus? Giver det nogen mening? Er det nu smart?


Jørgen Christensen

Byrådskandidat for Venstre

Kontaktinformation:
Adresse: Hasselvænget 9, 7800 Skive
Mail: 
joch@skivekommune.dk
Telefon: 21 19 13 69

Læs mere om Jørgen her