Hvem er marionetdukke?

11. november 2017

Af Goska Rasmussen

Kære Erik Mortensen

Jeg er efterhånden træt af at du blander mit og min mands navn i samtlige svar til Jesper Elbæk og skriver total usaglige påstande i Skive Folkeblad om min mand og samtidig sætter du spørgsmålstegn ved min kandidatur som Venstres politiker.

Jeg har taget mit valg helt bevidst og det er den politik, som Venstre i Skive Kommune har kørt jeg vil bakke op om og repræsentere. Men jeg har ret til at kritisere Inger Støjbjerg for hendes sidste håndtering af Muhammed tegninger, fordi jeg ikke synes, at det var nødvendigt at gøre. Og det kan jeg nemlig gøre som medlem af Venstre, fordi det er et parti, hvor der er højt til loftet og man værner om ytringsfrihed.

Jeg er ingen marionetdukke, hverken for min mand eller Venstre og jeg prøver at køre min valgkamp på en saglig grund og ikke som dig på at sprede usandheder og had.

Du kalder dig selv ”Borgernes stemme”. Jeg er også en borger i Skive kommune og kan forsikre dig, at min stemme er du ikke og bliver aldrig!

Jeg har en stor tiltro til borgerne i Skive Kommune, at det på valgdagen sætter et kryds ved den kandidat som de finder værdig til at repræsentere dem, har moral, etik og integritet.

Jeg håber, at borgerne vælger pålidelighed og tillid frem for personlige angreb på en usaglig grund.

Stadigvæk med venlig hilsen og med ønsket om at diskutere politik fremover.


Goska Rasmussen
Byrådskandidat for Venstre

Kontaktinformation:
Adresse: Havnen 16A, Glyngøre, 7870 Roslev
Mail: 
maltomras@gmail.com
Telefon: 29 93 62 32

Læs mere om Goska her