Hvorfor stille op i politik?

17. september 2017

Af Thomas Rosenkrands

Da jeg forleden fortalte min gamle bedstemor, at jeg valgte at stille op til Byrådet, var hendes første kommentar: ’Jamen Thomas, det har du da slet ikke tid til!’. Og i bund og grund har hun jo ret. Men omvendt er det en tid, som jeg føler, at jeg er nødsaget til at investere. For jeg har i mange år stået ude på sidelinjen og råbt op – ikke vældigt højt, men dog alligevel ytret mig om, hvordan jeg synes samfundet bør indrettes. Og kan man råbe, må man også tage ansvar. 

Samtidig har jeg altid haft den holdning, at jeg ikke ville involvere mig i politik, før jeg havde noget livserfaring at trække på. Nu er jeg så kommet dertil, hvor der heller ikke skal være alt for meget mere erfaring, inden jeg går ind i politik. Jeg er jo ikke nogen vårhare længere, derfor følte jeg, at tiden var moden.

Endelig har jeg valgt at stille op, fordi jeg mener, at der er en alt for negativ opfattelse af, hvad politikere udretter. Vi bliver selvfølgelig mål på resultater, og det skal vi også blive. Men jeg vil godt bidrage til, at der også kommer fokus på alt det andet, og at flere derfor får lyst til at involvere sig i politik og i udviklingen af vores samfund.

Thomas Rosenkrands

Direktør, MBA og Byrådskandidat for Venstre

Kontaktinformation:
Adresse: Præstelund 39, Durup
Mail: 
thomas@trconsult.dk
Telefon: 24 27 39 38

Læs mere om Thomas her