Nej tak til pizzafyld kandidat

6. november 2017

Af Goska Rasmussen

Peter Mousten Vestergaard har svaret på mit læsebrev om fyld på valglister til kommunalvalget.

Det er dig Peter, som sagde i Skive Folkeblad lørdag den 14.10 – jeg citerer ”Selv om man regner med, man er med på listen som fyld, skal man gøre sig klar over, der er en risiko for at komme ind”.  Og det er den udtalelse, som jeg blev chokeret over og har kommenteret i mit tidligere læserbrev.

Nu vil jeg kommentere på dit svar til mig.

Det er uden respekt for kvinder, når du starter et svar til mig – ”Kære lille fru Goska” og fortsætter uden respekt for andre borgere i det danske samfund end de oprindelige danske ”Fru Goska (er det et dansk navn)”.

Jeg er oprindeligt fra Polen, men har boet i dette land, som jeg betragter som mit eget i 23 år.

Hvis du ikke ved, kan alle EU borgere stille op til kommunalvalget og alle andre udlændinge udenfor EU, hvis de har boet i Danmark i mindst 3 år. Så du fremover kan risikere at se flere mærkelige navne på valglister.

Hvis du ikke ved hvem jeg er, vil jeg bare informere dig, at jeg stiller op for Venstre og er nr. 8 på listen. Dette bare for at fortælle dig, at du kan gå ind på vores hjemmeside og se mine mærkesager.

Min sidste 4. mærkesag er den gode tone blandt politikere og borgere i vores kommune. Denne mærkesag vil jeg virkelig arbejde for, hvis jeg bliver valgt, fordi det er der behov for, viser det sig bl.a. igennem dit nedværdigende læserbrev fra dig til mig.

God valgkamp til dig Peter, uanset om du er der som fyld eller ej.


Goska Rasmussen
Byrådskandidat for Venstre

Kontaktinformation:
Adresse: Havnen 16A, Glyngøre, 7870 Roslev
Mail: 
maltomras@gmail.com
Telefon: 29 93 62 32

Læs mere om Goska her