Nummer sjok taler ud

14. november 2017

Af Thomas Rosenkrands

V-kandidat brænder for at få talt erhvervslivet og resten af livet i Skive Kommune (mere) op.

Normalt er det lidet flatterende at være nummer sjok. Men i mit tilfælde skyldes det, at mit fornavn starter med et af de sidste bogstaver i alfabetet og dermed placerer mig som rosinen i pølseenden på liste V. Fra denne position har jeg udsigt til et stærkt hold med mange spændende og vidt forskellige kompetencer.

Men hvad vil ham nummer sjok så?

Jeg må jo tilstå, at jeg brænder for at få talt erhvervslivet og resten af livet i Skive Kommune (mere) op. For det gør noget ved folk, at man retter ryggen og tror på fremtiden, i stedet for at bøje nakken og lade sig overmande af fortvivlelse.

I Durup, hvor vi nu har haft fokus på den gode (erhvervs)historie siden 2014, er der kommet en spirende tro på, at der faktisk er ting, der kan lade sig gøre. Uden denne tro, var et projekt som Center Salling aldrig blevet til noget - i hvert fald ikke i Durup.

De gode erfaringer fra Durup forsøger vi at bruge i andre landsbyer i Salling. Og alle steder ser vi, at folk overraskes (positivt) over antallet af erhvervsvirksomheder.

Nu kan jeg naturligvis ikke ene mand tage æren for hverken erhvervsnetværk, Center Salling eller det økonomiske opsving, der så småt er i gang. Men hvis vi fortsætter ufortrødent med at tale hinanden op, får flere lyst til at etablere sig eller etablere nye aktiviteter i Skive Kommune. Og det arbejde lægger jeg mig i selen for.

De kommunale kerneopgaver som ældre, skole, pasning m.v. er dybt afhængige af, at vi formår at skabe udvikling og vækst – og dermed et fortsat sundt økonomisk grundlag for kommunens virke.


Thomas Rosenkrands

Direktør, MBA og Byrådskandidat for Venstre

Kontaktinformation:
Adresse: Præstelund 39, Durup
Mail: 
thomas@trconsult.dk
Telefon: 24 27 39 38

Læs mere om Thomas her