Personen bag holdningerne

12. november 2017

Af Christian Vad Holm

Jeg har i løbet af de sidste par måneder præsenteret mine holdninger og idéer her i avisen og på de sociale medier. Det er meget vigtigt for mig at føre en saglig valgkamp, hvor jeg får gjort klart, hvad jeg står for. Men det er også vigtigt for mig at få vist, at vælgerne får en samvittighedsfuld og pragmatisk person med et hjerte, der banker for at gøre noget for andre mennesker og for at gøre vores kommune til et bedre sted at drive virksomhed og at leve.

Jeg prøver at anlægge et positivt livssyn og er ikke bange for forandringer. Jeg hylder idérigdom og folk, der tænker lidt anderledes end gennemsnittet. Det vigtigste er, at vi har åbne øjne og sind og ikke lader os styre af fordomme og sortsyn. En dør, der lukkes, bør blot være en anledning til at finde en anden udgang i stedet for i skuffelse at banke hovedet ind i den lukkede dør.

Selv om jeg arbejder seriøst og grundigt, skal der aldrig være langt til en sjov bemærkning og et godt grin. Det er vigtigt at huske, uanset hvor svært det ser ud, eller hvor uenige man er.

Ønsker du at lægge din stemme i hænderne på en person med en åben og fornuftig tilgang til tingene, kan du roligt sætte dit kryds ved undertegnede den 21. november.


Christian Vad Holm
Byrådskandidat for Venstre

Kontaktinformation:
Adresse: Ulkærvej 35, Nr. Søby, 7840 Højslev
Mail: christian@stemholm.nu

Telefon: 30 82 30 01 / 31 56 51 29

Læs mere om Christian her