Sådan Skive!

2. november 2017

Af Else Marie Larsen

En absolut god nyhed for Skive by, er aftalen med Danish Crown om erhvervelse af den gamle slagterigrund. At det er nødvendigt og få gjort noget ved den skræmmende plet, er der vist ingen der er imod?

Jeg glæder mig derfor til at følge udviklingen og gerne deltage i den, det kunne være skønt! I den sammenhæng må jeg da allerede nu komme med en ide som kunne være godt at benytte noget af grunden til? En ide som mange kommuner bl.a. Horsens har taget til sig med den voksende efterspørgsel fra et større antal ældre. Det i samarbejde med Realdania og PFA, under Realdanias projekt ’Rum og Fællesskab for ældre’. Hvor de sammen med private aktører og almene boligforeninger bygger seniorfællesskaber. Det for at mindske ensomheden og imødekomme flere og flere ældre og deres ønsker om at bo i et fællesskab.

Og hvad kan være mere attraktiv end seniorfællesskab beliggende centralt i Skive med kort afstand til bl.a. indkøb og masser af liv. Jeg synes derfor det er oplagt at Skive er med i front med denne ide og trend og få reserveret areal på slagterigrunden til nye seniorfællesskaber og da meget gerne i et samarbejde!


Else Marie Larsen

Byrådskandidat for Venstre

Kontaktinformation:
Adresse: Nautrup Møllevej 30, 7870 Roslev
Mail: 
elsemarie@toustruppost.dk
Telefon: 40 59 21 73

Læs mere om Else Marie her