Tanker!!

13. november 2017

Af Else Marie Larsen

Tanker får man jo når man som kandidat til kommunevalget kunne ønske sig spændende muligheder. Og ja, så må jeg indrømme Gl. Skivehus pludselig dukkede op midt i det hele. Og sørme som et aktivt og inspirerende omdrejningspunkt i Skive?

Jeg ser for mig huset fyldt af aktivitet og masser af glade børn og unge der drøner rundt. Der er aktivitet, undersøgelser og inspiration alle steder. Småbørn, skole- og gymnasieklasser, uddannelsesinstitutioner og mange andre interesserede går ud og ind af huset med i-pad, kikkert, lup, tegnegrej o.s.v. for som et uddannelses, aktivitets – og formidlingscenter er det vigtige værktøjer.

Tankerne går videre omkring aktivt og inspirerende samarbejde med alternative finansieringer til opbygning af et lidt anderledes center. Sammen med andre aktører indenfor formidling, aktiviteter og uddannelse af børn og unge bl.a. indenfor historie, kultur, kunst og meget andet spændende, som huset kan indeholde og fortælle. Ja, bare husets historie kan udnyttes på mange gode og spændende måder. Og hvis børn, unge, institutioner og skoler blev medinddraget i planlægning og opbygningen – hvad kunne der så ikke ske?

Dertil måske kunne dens spændende rum også benyttes i aftentimerne af f.eks. kommunens mange frivillige og foreninger for her kan de finde og bruge husets faciliteter til møder og andre aktiviteter – og pist så er den mangelvare i Skive også væk!

Behøver jeg at fortælle, at jeg ser muligheden for at det også kunne blive til virkelighed i forbindelse med udmøntningen af Big Blue projektet langs Skive å?


Else Marie Larsen

Byrådskandidat for Venstre

Kontaktinformation:
Adresse: Nautrup Møllevej 30, 7870 Roslev
Mail: 
elsemarie@toustruppost.dk
Telefon: 40 59 21 73

Læs mere om Else Marie her