min bolig - min opsparing

15. oktober 2021

Kenneth Enggrob - Skive Folkeblad 14. oktober 2021

Hvorfor øge bosætningen i Skive Kommune? Hvorfor er det så vigtigt? Vi har det jo godt i Skive Kommune. Her er skønt, aktivitetsniveauet er højt, ledigheden lav, institutionerne fungerer osv. Hvad er problemet? Hvem har noget på spil?

Der flytter omtrent det samme antal fra Skive Kommune, som der flytter hertil, men hvert år dør 350 flere end der fødes. Befolkningstallet daler og gennemsnitsalderen stiger. Igen; hvem taber på det? Det gør boligejerne!  

Vi har mange, rigtig mange, boligejere, som tænker på deres egen fremtid og for hvem tryghed i alderdommen ligger gemt i deres bolig. Den bolig, der for de flestes vedkommende har været deres livs største investering, som de har afdraget gæld på, og som de har vedligeholdt og investeret nyt i. Uanset hvad jeg foretager mig med min bolig, så er det med udgangspunkt i, at jeg, som beboer, selv skal have glæde af det, men også nok så vigtigt: at jeg bevarer boligens værdi til jeg vil sælge den.

Men hvad hvis der ingen købere er? Et hus kan være en masse penge værd, men til hvad nytte hvis ikke man kan få noget for den? Der skal være købere.

Det er blandt andet derfor, at det er så vigtigt, at den glødende røde tråd i Skive Byråds arbejde skal være at skabe perspektiv i at flytte til Skive.

Skive Venstre har 23 kandidater, som har hver deres bud på, hvordan der kan skabes perspektiv i at flytte til Skive kommune og dermed gøre Skive interessant for tilflyttere.

Find kandidaterne på skive.venstre.dk eller i Skive Folkeblads kandidattest og stem gerne personligt ved valget.


KENNETH ENGGROB

Kandidat til Skive Byråd  (V)

E-mail: enggrob@adslhome.dk
Telefon: 5122 6577

Præstevejen 63, Rønbjerg
7800 Skive