Mogens Børsting

4. januar 2022

KONTAKT ELLER YDERLIGERE INFORMATION HER


2. suppleant

E-mail: mogens.boersting@mail.dk
Telefon: 2272 4716

Facebook: Mogens Børsting


om mogens

Mogens Børsting
Skivevej 42, Selde, 7870 Roslev

Beskæftigelse: Project Manager

Hvem er jeg

Jeg er 48 år, tidligere Landmand, og er nu Project Manager i en virksomhed, der arbejder med grøn omstilling. Jeg er gift med Kirsten, der er sygeplejerske på et ældrecenter i Skive.  Vi har 4 børn Jens Morten, 15, Ane Kirstine, 13 , Niels Henrik, 9, og Søren Christian, 6 år 
Vi bor i Selde på et nedlagt landbrug, hvor vi nyder det gode liv på landet med lidt hobbydyr og plads til udeliv, samtidig nyder vi fællesskabet og de gode faciliteter landsbyen byder på.  Fritiden går med at passe ejendommen, hvor vi skal i gang med at bygge nyt hus senere på året.

Vi bruger meget tid på  at følge børnene i deres sportsaktiviteter på håndbold og fodboldbanerne rundt i det nordvestjyske område.

Derudover nyder jeg at gå til herregymnastik om vinteren, og løbe en tur i vores smukke natur når tiden er til det, samt deltage i frivilligt bestyrelsesarbejde i lokalsamfundet.

mærkesager

1.  Liv I Landsbyerne- Decentral struktur

Det er som far til 4 børn, meget vigtigt for mig at vi fastholder en decentral struktur i vores kommunale service. Det gælder hele paletten, dvs. børnepasning, skoler og idrætsfaciliteter. Det er helt afgørende hvis vi skal vende kurven for børnetallet at vi har gode tilbud til børnefamilierne. Jeg er helt bevidst om, at det kan kræve ekstra økonomi, at fastholde og udbygge den decentrale strategi. Det vil givetvis kræve nytænkning, og det er jeg parat til at kæmpe for.

Jeg vil kæmpe for at kommunen bakker op når der er ønske om at bygge og bo udenfor vækstområderne i kommunen. Vi skal være parat til at bakke op, når der er borgere, som ønsker at udvikle deres lokalsamfund, ved at udvikle attraktive byggegrunde for såvel helårs som fritidsboliger.

2.  Mere frihed til ledelsen og de ansatte i ældreplejen

Jeg tror på, at vi ad den vej skaber rum for nytænkning, og mere attraktive arbejdspladser til gavn for både vores ældre medborgere og de ansatte i ældreplejen. Jeg er overbevist om at vores dygtige og ledelse og ansatte i ældreplejen, er de som bedst kender borgernes behov.


3.  Grøn omstilling – fortsat udvikling af Greenlab

Jeg vil arbejde for fortsat udvikling af Greenlab

Skive kommune skal være stedet man søger hen hvis man skal uddanne sig indenfor den grønne omstilling, nye uddannelser til Skive

Jeg vil arbejde for at vi får grøn fjernvarme, med varmepumper der kører på grøn strøm, og udnytte spildvarmen fra det kommende brintanlæg i Greenlab.

Flere ladestandere til elbiler i kommunen

Kommunens bilpark skiftes til elbiler når bilerne står til udskiftning.