Fremgang i befolkningstallet

22. oktober 2021

Skive Folkeblad - 15. september 2021

Skive kommune havde i 2020 en nedgang i befolkningstallet på 426 personer. At vore nabokommuner inkl. Viborg også havde nedgang bør ikke være en trøst. Katastrofen lurer, hvis vi ikke gør noget.

Derfor må den vigtigste opgave for det nye Byråd være, at vi om 4 år er den mest attraktive bosætningskommune i det Midt- og Vestjyske.  Mindre kan ikke gøre det!

Vi skal blive bedre til at ruste vore unge mennesker, når de tager uddannelse udenbys. Vi skal give dem den bagage med, at der også er attraktive jobs her i kommunen, og at de ikke skal blive hængende, der hvor de uddanner sig.

Lad os udnytte den mulighed, som Covid har skabt med hjemmearbejdspladser. Hvad er argumentet for at blive boende i storbyerne med dertilhørende støj, larm og høje huspriser? Her har vi det hele til den halve pris.  Og vi er ovenikøbet en Kommune, der har bæredygtig højt på dagsordenen.

 Forudsætningen for at vi kan nå det mål er, at vor Kommune præsterer i topklasse, når det gælder basale opgaver på børne og ældreområdet. Ellers lykkes det ikke.

Læs mere på www.evanholst.dkEVAN HOLST

Kandidat til Skive Byråd (V)

Dalgårdsvej 15
7800 Skive