Et stærkt foreningsliv beriger vor hverdag

5. november 2021

Christian Vad Holm - Skive Folkeblad 05. november 2021

Byrådsmedlem og kandidat for Venstre

FÆLLESSKABER:  Jeg er foreningsmenneske med stort F og er kommet i idrætshaller, siden jeg kunne gå (måske endda før :-)). 

Hundredevis af gange har jeg som lille været med mine forældre i haller rundt omkring til håndbold og badminton og begyndte selv at dyrke diverse idrætsgrene som 5-6-årig. Siden da har mit liv i stor grad været præget af sport og fritidsaktiviteter, og i dag er jeg badmintontræner og går i det hele taget meget op i det lokale foreningslivs ve og vel.

Der gøres en stor indsats fra kommunal side for at støtte op om foreningslivet, men jeg tror, at der stadig er mulighed for forbedret kommunikation mellem kommunen og f.eks. idræts- og borgerforeninger. Jeg tror dog ikke kun, at det er hos kommunen, at der er plads til forbedring. Jeg mener også, at foreningerne i et lokalområde skal være bedre til at stå sammen og melde samlet ud.


Muligheder for en aktiv fritid er meget vigtigt, og i Skive Kommune har vi fordelen af at have naturen lige uden for døren. Det er vigtigt, at vi sikrer nem adgang til naturen og selvfølgelig også passer på og udvikler naturen, så vi får flere rekreative områder. 

Skive er landskendt for sine gode idrætsfaciliteter og netop udnævnt til Danmarks bedste idrætskommune, og i de sidste år er der investeret mange penge i nye idrætsanlæg og kulturcentre. Det er vigtigt, at Skive Kommune fortsat understøtter moderne idræts- og fritidsfaciliteter. Det er et af de områder, hvor vi kan markere os overfor potentielle tilflyttere og simpelthen bare give alle borgere mulighed for en aktiv fritid i berigende fællesskaber.

VENSTRE - Energi til endnu mere

Mere information om mig - se her... 
Tilbage til læserbreve og debat - se her....