Personen bag

14. november 2021

Christian Vad Holm - Skive Folkeblad 13. november 2021 
Byrådsmedlem og kandidat for Venstre

VALG: Jeg har gennem de sidste ugers valgkamp fremlagt mine bud på nogle politikområder og på, hvordan vi bedst driver vores kommune videre. Men bag ordene er der jo en person.

Jeg håber, at mine mærkesager og idéer giver et indtryk af mine værdier og den person, jeg også er i privatlivet og i byrådsarbejdet. En person, der ikke er bange for forandringer og tænker anderledes. Jeg gider ikke bruge energi på brok, men vil se fremad, finde løsninger på problemer og sætte nyt i gang. En person, der har blik for, hvordan vi kan gøre tingene lidt smartere, have det lidt sjovere og få lidt mere ud af livet. Og så skal der aldrig være langt til et godt grin.

I sidste valgkamp var en af mine mærkesager åbenhed og ærlighed, og det har jeg bestræbt mig på at efterleve i de sidste fire år. 

Jeg har altid syntes, at det er en smule utroværdigt, hvis man kun hører noget til en politiker i valgkampene. Jeg har løbende forsøgt at holde min Facebookside opdateret med info om byrådsarbejdet, og jeg har altid sat en ære i at besvare borgerhenvendelser og rent faktisk få gjort noget ved dem. Jeg har også forsøgt altid at give ærlige svar. Hvis man har fulgt mig, så vil man vide, at jeg hader populisme og uærlighed. 

Vi skal kunne tale ærligt om tingene, og så må folk være enige eller uenige. Generelt har jeg det sådan, at hvis jeg kan se mig selv i spejlet, så ved dem, der har stemt på mig, altid hvad de får! De personlige stemmer er altafgørende! På Venstres liste er vi sideordnet opstillet, og det er derfor de personlige stemmetal, der afgør, hvem der får pladserne. Derfor vil jeg naturligvis opfordre dig til at stemme personligt, og så vil jeg ellers ønske alle en rigtig god valgdag. 

Mere information om mig - se her... 
Tilbage til læserbreve og debat - se her....