Tak til salling hjemmepleje

15. november 2021

Goska Rasmussen - Skive Folkeblad 10. november 2021
Byrådsmedlem, gruppeformand og kandidat for Venstre

HJEMMEPLEJE:  Flere af Venstres kandidater til byrådet har taget imod invitationen fra Salling Hjemmepleje til at være rundt hos borgerne, som modtager pleje i deres hjem. 

Jeg har selv været med Signe rundt i Salling mandag den 25.10.


Det har været en rigtig god oplevelse for os alle Venstre kandidater, hvor vi har fået indsigt i hvordan privat hjemmepleje fungerer og hvor vi kunne snakke med de borgere, som vi besøgte og spørge dem, hvad de synes om den private hjemmepleje.

Dem jeg besøgte, havde lagt vægt på, at det er vigtigt for dem, at det er de samme hjemmehjælpere, som kommer gang på gang i deres hjem.

Det er også vigtigt, at de føler, at der tages hånd om de ting, som opstår den pågældende dag og at de mærker fleksibiliteten fra personalet.  

Signe som jeg fulgtes med, havde en plan på sin mobil og hun skulle kun dokumentere, hvis der skete noget uventet og hvis en tilstand hos en borger var anderledes end den »normale«. Det er i tråd med det, som Venstre vil – nemlig at stoppe den unødvendige dokumentation på vores plejehjem og i hjemmeplejen. Og i stedet for give den tid som varme hænder til vores borgere.

 Jeg håber, at efter valget får vi mulighed for at følges med det kommunale personale og så kan vi få dialog om, hvad der fungerer og hvad der kan ændres, så det er til gavn for vores borgere, som modtager hjemmehjælp.

Mere information om mig – se her….
Tilbage til læserbreve og debat - se her.... 

VENSTRE - Energi til endnu mere