Else Marie Larsen

13. november 2017

Kontakt Else Marie eller find yderligere information her


E-mail: elsemarie@toustruppost.dk
Telefon: 40 59 21 73

Mine politiske interesser

  • En stadig og alsidig udvikling i hele kommunen og det både på land og i by
  • Især i relation til indbyggere og erhverv
  • Specielt for gruppen familier, børn og unge med henblik på tilflytning, uddannelse, sundhed og fritid.


Nuværende tillidserhverv

  • Borgervalgt frivilligt medlem af Skive Kommunes landsbyudvalg
  • Kontaktperson og medlem af COOPs landsråd
  • Planlægger og tovholder af ’Ture til København’ for Skive Venstre 


Om mig

Jeg er gift med Hans og er bosat på Nautrup Møllevej mellem Durup og Glyngøre. Her har vi landbrug, som vi sammen med otte ansatte, driver med både planteavl og griseproduktion. Vi har to dejlige piger som med deres uddannelse og familier er bosat henholdsvis på Sjælland og Nautrup.

Jeg er uddannet børnehavepædagog fra Holstebro Børnehaveseminarium og har bl.a. arbejdet som souschef i en Børnehave i Thisted og leder af integreret daginstitution i Morsø Kommune. Med en diplomuddannelse i ledelse og personaleadministration blev jeg leder af dagpleje og central pladsanvisning i Sundsøre Kommune og senere leder af Den Kommunale Specialgruppe i samme kommune. En uddannelse som eksamineret speciallærer som tale- og høre pædagog kom til. Og den uddannelse bragte bl.a. mig til Viborg Kommune og KFUM Sociale Arbejde som leder af et pensionat / døgnophold for unge samt mentor for unge i Skive Kommune.

Jeg har altid været frivillig aktiv indenfor mine interesser, som er kendetegnet ved udvikling med udgangspunkt i min egn. Med en overbevisning om ’egnen’ (Skive Kommune) både kan og skal forsat videreudvikles som dynamo for både indbyggere, erhverv og tilflyttere. Med dens gen indenfor iværksætteri, naturen, den unikke beliggenhed langs Limfjorden og stærke tradition med aktive frivillige indenfor fritid, sport og udviklingsprojekter. Skal vi være en kommune der kræser for indbyggerne på en fleksibel, sund og økonomisk måde så borgere og kommune er stolte af kunne både leve, bo og arbejde.

Min store interesse for mennesker, kommune og politik der kan og skal udvikles, er årsagen til mit ønske om at gøre mig politisk nyttig. Og jeg glæder mig til at være aktiv i at bakke vores nuværende samarbejdsorienterende borgmester op og det meget gerne i form af en plads i det kommende byråd de næste fire år. Til det har jeg brug for nogle, der vil stemme på mig som den ihærdige, kreative, og interesserede person jeg er og håber derfor mange vil sætte et kryds ved mig til kommunalvalget den 21. november.


Læserbreve